8 Şubat 2010 Pazartesi

Reanne Evans yine şampiyon!..

Kadınlar snooker'ında sezonun 4. sıralama turnuvası olan South Coast Classic, bugün yapılan final maçıyla sona erdi ve sonuç hiç de şaşırtıcı olmadı: Reanne Evans bir kez daha şampiyon!

Eastbourne'da yapılan organizasyon sonunda kariyerinin 21. sıralama zaferini kazanan 24 yaşındaki Evans, Son-16 maçında Gaye Jones karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle üst üste 50. zaferine imza atmayı başardı! Çeyrek finalde Jodie Symes'ı, yarı finalde ise Katie Henrick'i aynı skorla frame vermeden yenen Evans, finalde ise Ronnie O'Sullivan'ın kuzeni Maria Catalano ile karşılaştı. Turnuvadaki ilk frame'ini kaybetmesine ve 1-0 geri düşmesine rağmen, sonraki üç frame'i de alan ve maçtan 3-1 galip ayrılan İngiliz oyuncu, 2010 South Coast Classic şampiyonu oldu. Evans, 90'lık serisi ile turnuvanın en yüksek serisini de kaydetti.Finaldeki galibiyetiyle üst üste 53. maçını kazanan Evans, galibiyet serisini 6 Mart'ta başlayacak Connie Gough Memorial'da geliştirmeye çalışacak.

Bu arada, ilk kez bir sıralama turnuvasına katılan ve performansı merakla beklenen 10 yaşındaki Jasmine Bolsover, ilk turda Marianne Williams'a 3-1 yenilerek turnuvaya erken veda etti.

Link: South Coast Classic öncesinde yazılan haber
Kaynak: Snooker.blog.nl'ın Flemenkçe haberinden İngilizce'ye çevrilerek yazılmıştır.

1 yorum:

Cansın dedi ki...

Ama ben diyorum yetenek sülaleden geliyo...:D


I Love Snooker!!

Yorum Gönder

 
Snooker Türkiye Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template