6 Şubat 2010 Cumartesi

İlginç hakem-oyuncu diyalogları!..

Terry Camilleri, Alan Chamberlain, Colin Humphries, Olivier Marteel, Brendan Moore, Patricia Murphy, Dave Palmer, Leo Scullion, Michaela Tabb, Jan Verhaas, Ben Williams, Eirian Williams, Pete Williamson, Andy Yates... Snooker'ın ilk akla gelen hakemleri. İçlerinde bu oyunun tarihine geçmiş tecrübeli isimler de var, yıldızı yeni yeni parlayan genç hakemler de...

Elbette her maçta hakemlerle oyuncular arasında birçok diyalog geçiyor; zaman zaman tartışıyorlar, zaman zaman sohbete dalıyorlar, gülüşüyorlar. Aşağıda unutulmaz hakem-oyuncu diyaloglarından bazılarını izleyebileceksiniz. Hepsi çok üst düzey hakemler ama bazen hatalar yapıyorlar, bazen duygularına hakim olamıyorlar, bazen de hırçın oyuncular karşısında zorlanıyorlar. İşte bunlara 3 güzel örnek...

Alex Higgins-John Williams tartışması

Jan Verhaas siyah topu yerine koymayı unutuyor

Michaela Tabb kendisini tutamıyor

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Alex higgins' in boğazını neden sıktı hakem
sebebi nedir kavganın?(berk)

Emre Yürüktümen on 8 Şubat 2010 00:49 dedi ki...

2007 yılında oynanan bir gösteri maçı bu; hakem de Terry Riley. Aslında ilk fiziksel teması Higgins yapıyor, hakem de zaten maç boyunca didiştikleri Higgins'e karşılık veriyor:)
Bardağı taşıran son damla hakemin bir faul kararı. Higgins'in vuruş yaparken mavi topa değdiğini söylüyor Riley ve olaylar gelişiyor:)
Jimmy White da kenardan gülüyor:)

Adsız dedi ki...

Ken Doherty çok genç gözüküyor ,ilk videoda .Sonuncuda pembeden yapılan bir faul var anladığım kadarıyla , Michaela hanım Ding'i mi destekliyordu acaba. :)

Ahmet

Yorum Gönder

 
Snooker Türkiye Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template