8 Şubat 2010 Pazartesi

Gerard Greene On Q'ya transfer oldu!..

Dünya 32 numarası Kuzey İrlandalı Gerard Greene, ünlü menajerlik şirketi On Q Promotions'a transfer oldu. Jimmy White, Stephen Lee, Barry Hawkins, Robert Milkins ve Michael Wasley gibi oyuncuların menajerlik görevlerini de üstlenen On Q'nun yeni patronu ise Paul Mount.

36 yaşındaki Greene, 2007 Grand Prix'de yarı final oynamış, toplam 4 sıralama turnuvası çeyrek finali olan çok tecrübeli, atak oynamayı seven, pot yüzdesi yüksek bir oyuncu. 2010 China Open elemelerinin 4. turunda Michael Judge'ı 5-2 yenerek ana tablo hakkını elde eden Greene, transferi hakkında, "On Q Promotions'a katıldığım için çok heyecanlıyım ve diğer takım arkadaşlarımla birlikte mutlu bir gelecek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Şirketin yeni patronu Paul Mount ise yeni transferleri hakkında şöyle konuştu: "Gerard, iyi bir sezon geçiren ve geçici sıralamada yükselişte olan çok yetenekli bir oyuncu. Yetenekli bir oyuncu olmasının yanında, diğer oyuncularla ve takımla uyum sağlayabilecek bir yapıya sahip. On Q Promotions'ın da desteğiyle Gerard oyununa konsantre olacak ve sıralamadaki yükselişini sürdürecektir."Snooker'ın efsane ismi Jimmy White da 24 Kasım 2009'da On Q ile 5 senelik sözleşme imzalamıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Snooker Türkiye Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template