11 Şubat 2010 Perşembe

Crucible, 'yeni yüzüyle' açılıyor!..

Snooker Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapan ve her snooker oyuncusunun hayallerini süsleyen Sheffield'daki Crucible Theatre'da, 15.3 milyon Pound'a mal olan yenileme çalışmaları sona erdi. Gelecek hafta yapılacak resmi bir törenle ve Galler Prensi Edward'ın da katılımıyla tekrar açılacak olan bu büyüleyici salonun o gece büyük bir konuğu daha olacak!

Bu salonda tam 7 kez dünya şampiyonu olan, Crucible'da 1000'in üzerinde frame kazanan tek oyuncu olan İskoç snooker efsanesi Stephen Hendry de açılışa katılacak özel konuklardan biri olacak!Crucible Tiyatrosunun genel müdürü Dan Yates'in açılışla ilgili düşünceleri ise şöyle: "Crucible'ın tekrar açılması şehir ve bölge için çok önemli. Bu resmi açılışta Earl of Wessex'i (Prens Edward) de aramızda göreceğimiz için çok mutluyuz. Salon, yeni özellikleri ve programıyla, halk için çok önemli bir yer olmaya devam edecektir."

Geçtiğimiz yıl, World Snooker ile Crucible Theatre yeni bir sözleşmeye imza atmış ve Dünya Şampiyonasının en az 5 sene süreyle daha Crucible'da oynanması kesinleşmişti.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Snooker Türkiye Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template